Simulaattorit

Kahdessa simulaattorissa on GC Quad, joka on markkinoiden paras palloanalysaattori. Tämän laitteen avulla saamme markkinoiden tarkimman datan pallosta ja mailasta.
Tämä laite eroaa merkittävästi totutusta Trackman laitteesta. GC Quad näkee pallon lennon ja miten/mihin kohtaa pallo osuu mailassa, kun taas Trackman käyttää tutka teknologiaa ja joutuu laskemaan dataa. Meidän ei tarvitse arvata, me näemme osuman ja tiedämme mitä siinä tapahtui.

Simulaattori sovelluksena toimii ForeSight FSX 2020.

Kaikki maailman parhaat kentät pelattavissa

Jos olet koskaan halunnut päästä kokemaan jonkun kuuluisan kentän. Kentät on mallinnettu millintarkasti virtuaalisiksi versioiksi jotta saisimme mahdollisimman aidon kokemuksen kentästä.

Rajattomat mahdollisuudet

Pelaajalla on melkein rajattomat mahdollisuudet säätää pelattavan kentän ominaisuuksia. Griinien nopeudet, tuulen suunta, sateen määrä, ilmanpaine…. Pelaa kenttä juuri sellaisessa kunnossa kun sinä haluat. Pelaa eri pelejä, Lyöntipeli, Piste Bogey, Scramble…. Sinä päätät mitä pelataan ja miten.

Taito haasteet

Kehitä omia taitoja erilaisilla taitohaasteilla, kerää pisteitä ja seuraa verkossa miten taitosi pärjäävät muihin vastaaviin pelaajiin. Jos käytössäsi on verkkotunnus, voit helposti seurata oma kehitystä.

Lähimmäksi lippua

Tasaisuus on tärkeä golfissa ja siksi lähimmäksi lippua kilpailut toimivat hyvinä mittareina. Voit testata taitoja jollain tietyllä PAR 3 väylällä tai sitten virtuaali- rangella. Jos käytössäsi on verkkotunnus, voit helposti seurata oma kehitystä.

Pisin Drive!

Voima ja Tarkkuus on avaimet millä pärjäät tässä kilpailussa. Kilpailut voidaan järjestää joko PAR 4 / PAR 5 väylillä tai sitten virtuaali-rangella. Väylille ja rangelle voit helposti säätä juuri ne olosuhteet missä halua kilpailun pitää.

Absoluuttinen data

Räätälöi oikeat mailat

FSX 2020 Sovellukseen on valmiiksi rakennettu helppo ja intuitiivinen mailojen räätälöinti. Voit helposti kerää dataa omista mailoista, osumasta, mailan asennosta, pallon käyttäytymisestä. Vertailla dataa mailojen välillä ja tehdä välineillä parannuksia omaan peliin. Datan avulla voitte helposti säätä omia mailoja golf ammattilaisen kanssa.

Täydellinen Pallo ja Maila data

FSX 2020 tarjoaa täyden setin dataa osumasta, pallosta ja mailasta. Data on helppo taulukoida ja vertailla mailojen ja lyöntien välillä. Datan avulla voit helposti kommunikoida oman Pron kanssa ja keskittyä pelin kehittämiseen faktojen pohjalta.
GC Quad laitteella voit myös helposti tehdä täydellisen puttianalyysin ja pitää huolen että lyöntien lisäksi myös putti kulkee minne pitääkin.